bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 827A CF300A zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 827A (CF300A) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de populairste inktshops voor betaalbare toners. Het artikel HP 827A (CF300A) toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van HP. Verschillende inktwebshops zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl en Inkclub faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€97,50
Huismerk tarief€48,75
LeverancierHP
TypeHP 827A (CF300A) toner zwart
SeriecodeCF300A
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit29.500 prints
EAN-code0887758726471

Goedkoopste HP 827A (CF300A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF300A toner is 29.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl of Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij webshops zoals Inkclub & Inktbaas.nl.
 • Originele CF300A inkt toners haal je in huis vanaf €97,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan eco-stand) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste webwinkels waar je voordelig en snel CF300A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 827A (CF300A) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €107,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €97,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €48,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 827A (CF300A) toner zwart originele inkt€97,50
HP 827A (CF300A) toner zwart multipack (merk toners)€195,00
HP 827A (CF300A) toner zwart huismerk inkt * €48,75
HP 827A (CF300A) toner zwart huismerk duopack * €97,50
Prijslijst van de CF300A tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Gelijk HP 827A (CF300A) inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Amazon, Coolblue, Ebay, Bol.com, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
hp-827a-cf300a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF300A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 827A (CF300A) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende storing en meldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €97,50).

HP 827A (CF300A) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het CF300A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 827A CF300A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bekijk je algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare printproblemen aangaande HP 827A (CF300A) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 827A (CF300A) toner zwart toner?
De kostprijs van een HP 827A (CF300A) met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €80,58 excl. de btw (dus €97,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €195,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer CF300A dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €48,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het HP 827A (CF300A) toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CF300A alternatief selecteren is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De kostprijs is voordeliger en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik de HP 827A (CF300A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle test je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie