bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 824A CB383A magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 824A (CB383A) inkt toner? Op deze pagina bieden wij geschikte shops voor verrassend goedkope toners. De HP 824A (CB383A) toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Velerlei inktwebshops als bijv. Totaalinkt.shop of Easy-ink verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€282,50
Huismerk prijs€141,25
MerkHP
ModelHP 824A (CB383A) toner magenta
ArtikelnummerCB383A
Kleurcodemagenta
Printomvang21.000 prints
EAN0882780459144

Goedkoopste HP 824A (CB383A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de CB383A toner is 21.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. printershop en Printabout.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele HP toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels als Inkclub of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele CB383A inkt toners koop je vanaf €282,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-stand) en probeer lettertypes zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je populaire aanbieders waar je voordelig en snel CB383A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 824A (CB383A) toner magenta vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €310,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €282,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €141,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 824A (CB383A) toner magenta originele inkt€282,50
HP 824A (CB383A) toner magenta multipack (merk toners)€565,00
HP 824A (CB383A) toner magenta huismerk inkt * €141,25
HP 824A (CB383A) toner magenta huismerk duopack * €282,50
Prijstabel voor de CB383A tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP 824A (CB383A) inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Handyman, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
hp-824a-cb383a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode CB383A inkt van HP bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 824A (CB383A) toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €282,50).

HP 824A (CB383A) toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het CB383A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 824A CB383A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare printproblemen m.b.t. HP 824A (CB383A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 824A (CB383A) toner magenta toner?
De verkoopprijs van de HP 824A (CB383A) met kleur magenta (roze / rood) toner is ongeveer €233,47 excl. de btw (dat betekent €282,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €565,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer CB383A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €141,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP 824A (CB383A) toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk CB383A alternatief kiezen is meestal een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Deze kan je normaliter snel verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 824A (CB383A) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf test je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie