bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 654X CF330X zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 654X (CF330X) inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de meest bekende shops voor goedkope toners. De HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van HP. Diverse printwinkels zoals Printabout.nl & Sneltoner.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€234,50
Huismerk tarieven€117,25
FabrikantHP
ArtikelHP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeCF330X
Kleurenzwart
Effectiviteit20.500 prints
EAN0886112501174

Goedkoopste HP 654X (CF330X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF330X toner is 20.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink en Vikingdirect.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkopers als inktcartridge store & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CF330X inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €234,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Courier & Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar betrouwbare printwinkels waar je voordelig en snel CF330X toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €257,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €234,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €117,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€234,50
HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€469,00
HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €117,25
HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €234,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CF330X tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 654X (CF330X) inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als in de retail. Onze tip: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwebshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-654x-cf330x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF330X inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €234,50).

HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het CF330X huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 654X CF330X huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel check je gangbare issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare toner-problemen aangaande HP 654X (CF330X) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP 654X (CF330X) met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €193,80 excl. btw (€234,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack koopt liggen de kosten op zo’n €469,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer CF330X ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €117,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 654X (CF330X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk CF330X alternatief aanschaffen is in de basis lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 654X (CF330X) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kun je alles weer met elkaar verbinden. Nadien test je of de gekloonde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie