bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU687A ML D4550B zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP SU687A (ML-D4550B) inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de populairste shops voor extra goedkope toners. Deze HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Denk dan aan originele patronen van HP. Flink wat winkels als bijv. Inktdiscount.nl of Inkt.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€121,50
Huismerk tarieven€60,75
MerkHP
TypeHP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeSU687A
Kleurcodezwart
Printomvang20.000 prints
EAN-nummer0191628480579

Goedkoopste HP SU687A (ML-D4550B) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU687A toner is 20.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com en Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Meestal hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals Inktshop.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele SU687A inkt toners haal je in huis vanaf €121,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan printen in concept) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je erkende aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier SU687A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €133,65. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €121,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €60,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€121,50
HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€243,00
HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €60,75
HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €121,50
Tabel met de geschatte prijzen van de SU687A tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP SU687A (ML-D4550B) inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Zij bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Handyman, Hema, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
hp-su687a-ml-d4550b-zwart-black-toner

Originele zwarte SU687A inkt van HP kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €121,50).

HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het SU687A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP SU687A ML D4550B huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht vind je bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest voorkomende problemen bij de HP SU687A (ML-D4550B) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP SU687A (ML-D4550B) met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €100,41 excl. btw (dus €121,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €243,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer SU687A dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €60,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het stukje tape hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP SU687A (ML-D4550B) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk SU687A alternatief kopen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De kostprijs is lager en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP SU687A (ML-D4550B) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor werk je met een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de gekloonde HP inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie