bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C4150A EP 82C cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP C4150A (EP-82C) inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij toonaangevende printshops voor verrassend goedkope toners. De HP C4150A (EP-82C) toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Flink wat aanbieders zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en Inkclub verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€87,50
Huismerk verkoopprijs€43,75
LeverancierHP
ModelHP C4150A (EP-82C) toner cyaan
ProductcodeC4150A
Officiële kleurcyaan
Printvermogen8.500 prints
EAN0088698229057

Goedkoopste HP C4150A (EP-82C) inkt bestellen januari 2023

De capaciteit van de C4150A toner is 8.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & Printabout.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Dikwijls bieden ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via winkels zoals Go4inkt en Paradigit.
 • Originele C4150A inkt toners koop je vanaf €87,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. printen in concept) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Garamond.
 • Via deze site vergelijk je geschikte verkooppunten waar je goedkope C4150A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP C4150A (EP-82C) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €96,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €87,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €43,75. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP C4150A (EP-82C) toner cyaan originele inkt€87,50
HP C4150A (EP-82C) toner cyaan multipack (merk toners)€175,00
HP C4150A (EP-82C) toner cyaan huismerk inkt * €43,75
HP C4150A (EP-82C) toner cyaan huismerk duopack * €87,50
Geschatte prijzen van de C4150A tonercartridge (blauw) in januari 2023. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP C4150A (EP-82C) inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Advies van de specialist: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-c4150a-ep-82c-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe C4150A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP C4150A (EP-82C) toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €87,50).

HP C4150A (EP-82C) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C4150A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lage stukprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP C4150A EP 82C huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je de cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht zie je bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de toner schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare issues met betrekking tot HP C4150A (EP-82C) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP C4150A (EP-82C) toner cyaan toner?
De kostprijs van een HP C4150A (EP-82C) met kleurcode cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €72,31 excl. de btw (dat betekent €87,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €175,00. Door te printen met een huismerk toner met de code C4150A ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €43,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het kapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een HP C4150A (EP-82C) toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C4150A alternatief nemen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan merkinkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de HP C4150A (EP-82C) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste achterhaal je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie