bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 641A C9723A EP 85M magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 641A (C9723A / EP-85M) inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire leveranciers voor verrassend voordelige toners. De HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Meer en meer shops als Office Centre of Inktshop.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€145,50
Huismerk tarieven€72,75
MerkHP
ModelHP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta
SeriecodeC9723A
Kleur beschrijvingmagenta
Capaciteit8.000 prints
EAN-nummer0088698394786

Goedkoopste HP 641A (C9723A / EP-85M) inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de C9723A toner is 8.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Bol.com & Paradigit zijn suggesties voor het kopen van originele HP toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via verkooppunten zoals replacedirect & Office Centre.
 • Originele C9723A inkt toners koop je online vanaf €145,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan milieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Brush Script.
 • Via onze website vergelijk je de betrouwbaarste printshops waar je probleemloos en snel C9723A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €160,05. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €145,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €72,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta originele inkt€145,50
HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta multipack (merk toners)€291,00
HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta huismerk inkt * €72,75
HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta huismerk duopack * €145,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C9723A tonercartridge (roze / rood) in februari 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 641A (C9723A / EP-85M) inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Fonq, Bol.com, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-641a-c9723a-ep-85m-magenta-roze-rood-toner

Originele rode C9723A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €145,50).

HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C9723A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 641A C9723A EP 85M huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel zie je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte afdrukproblemen met de HP 641A (C9723A / EP-85M) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de HP 641A (C9723A / EP-85M) met kleurcode magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €120,25 excl. btw (dat is €145,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt liggen de kosten op zo’n €291,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code C9723A betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €72,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het kapje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 641A (C9723A / EP-85M) toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C9723A alternatief proberen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is interessanter en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans eenvoudig herstellen.

Kan ik de HP 641A (C9723A / EP-85M) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu plaats je de injectiespuit met rode inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je het product in elkaar klikken. Nadien bekijk je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie