bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C4152A EP 82Y geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP C4152A (EP-82Y) inkt toner? Op deze website vergelijk je de meest bekende shops voor extra goedkope toners. De HP C4152A (EP-82Y) toner geel met kleur geel (yellow) komt van pas bij al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van HP. Diverse webshops als bijv. printerinktshop.nl & 123inkt bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€99,50
Huismerk prijzen€49,75
LeverancierHP
TypeHP C4152A (EP-82Y) toner geel
ProductcodeC4152A
Officiële kleurgeel
Printcapaciteit8.500 prints
EAN-code0088698229071

Goedkoopste HP C4152A (EP-82Y) inkt bestellen december 2022

De capaciteit van de C4152A toner is 8.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is financieel interessanter dan in de winkel. 123inkt of Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij verkopers als replacedirect en Totaalinkt.shop .
 • Originele C4152A inkt toners koop je online vanaf €99,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, test de diverse eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Times New Roman.
 • Via deze site klik je direct door naar de meest populaire bedrijven waar je zonder gedoe C4152A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP C4152A (EP-82Y) toner geel vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit type gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €109,45. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €99,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €49,75. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP C4152A (EP-82Y) toner geel originele inkt€99,50
HP C4152A (EP-82Y) toner geel multipack (merk toners)€199,00
HP C4152A (EP-82Y) toner geel huismerk inkt * €49,75
HP C4152A (EP-82Y) toner geel huismerk duopack * €99,50
Prijsoverzicht van de C4152A tonercartridge (yellow) in december 2022. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP C4152A (EP-82Y) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Onze tip: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en bieden bovendien een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Handyman, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Coolblue, Ebay, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-c4152a-ep-82y-geel-yellow-toner

Originele gele C4152A inkt van HP kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP C4152A (EP-82Y) toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende foutcodes. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €99,50).

HP C4152A (EP-82Y) toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van goedkope merken. Het C4152A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP C4152A EP 82Y huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de geel inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel bekijk je de meest voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het stukje tape hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende issues m.b.t. HP C4152A (EP-82Y) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de HP C4152A (EP-82Y) toner geel toner?
De adviesprijs van de HP C4152A (EP-82Y) met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €82,23 excl. btw (dat betekent €99,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €199,00. Door te printen met een huismerk toner met de code C4152A kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €49,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een HP C4152A (EP-82Y) toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C4152A alternatief kopen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de toners bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Dit kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Tegen lage kosten de HP C4152A (EP-82Y) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen koop je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kun je alles weer in elkaar klikken. Als check test je uit of de gekloonde HP inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie