bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP CE267C zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP CE267C inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je de populairste inktwebshops voor voordelige toners. De HP CE267C toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van HP. Flink wat webshops als bijv. Totaalinkt.shop & Go4inkt leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€197,50
Huismerk prijzen€98,75
LeverancierHP
SoortHP CE267C toner zwart
SerienummerCE267C
Kleurenzwart
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0884420277330

Goedkoopste HP CE267C inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CE267C toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect & Paradigit zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze bieden over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers als Inkclub & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele CE267C inkt toners zijn te bestellen v.a. €197,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-stand) & probeer lettertypes zoals Ecofont & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je populaire inktaanbieders waar je zonder gedoe CE267C toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP CE267C toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €217,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €197,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €98,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP CE267C toner zwart originele inkt€197,50
HP CE267C toner zwart multipack (merk toners)€395,00
HP CE267C toner zwart huismerk inkt * €98,75
HP CE267C toner zwart huismerk duopack * €197,50
Overzicht met prijzen van de CE267C tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP CE267C inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Fonq, Blokker, Amazon, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-ce267c-zwart-black-toner

Originele zwarte CE267C inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP CE267C toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €197,50).

HP CE267C toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het CE267C huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP CE267C huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel check je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plasticje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante afdrukproblemen met de HP CE267C inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de HP CE267C toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP CE267C met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €163,22 excl. de btw (dus €197,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €395,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode CE267C kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €98,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP CE267C toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CE267C alternatief kiezen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De winkelprijs is voordeliger en de toners zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je vaak eenvoudig herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP CE267C toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je het product opnieuw assembleren. Tenslotte test je uit of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie