bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP Q5921C cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste HP Q5921C inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de betrouwbaarste aanbieders voor spotgoedkope toners. Artikel HP Q5921C toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van HP. Velerlei printshops als o.a. Printabout.nl & Inkt.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€54,50
Huismerk vanafprijs€27,25
LeverancierHP
ModelHP Q5921C toner cyaan
ProductnummerQ5921C
Kleur omschrijvingcyaan
Intensiteit20.000 prints
EAN0829160088044

Goedkoopste HP Q5921C inkt kopen december 2023

De capaciteit van de Q5921C toner is 20.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl & Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze hanteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals Sneltoner.nl en Handyman.nl.
 • Originele Q5921C inkt toners zijn te bestellen v.a. €54,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals eco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de beste verkopers waar je de beste Q5921C toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP Q5921C toner cyaan vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit type blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €59,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €54,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €27,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP Q5921C toner cyaan originele inkt€54,50
HP Q5921C toner cyaan multipack (merk toners)€109,00
HP Q5921C toner cyaan huismerk inkt * €27,25
HP Q5921C toner cyaan huismerk duopack * €54,50
Geschatte prijzen van de Q5921C tonercartridge (blauw) in december 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP Q5921C inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekenwinkels. Belangrijk: ga naar een internet printshop. Deze bedrijven bieden top-service, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Ebay, Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-q5921c-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe Q5921C inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP Q5921C toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €54,50).

HP Q5921C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het Q5921C huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP Q5921C huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder check je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot HP Q5921C inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP Q5921C toner cyaan toner?
De kostprijs van een HP Q5921C met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €45,04 excl. btw (wat neerkomt op €54,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack wenst moet je denken aan €109,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer Q5921C betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €27,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP Q5921C toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk Q5921C alternatief aanschaffen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is interessanter en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Kan ik de HP Q5921C toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun je alles weer terugzetten in originele staat. Aansluitend bekijk je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie