bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SS782A MLT D708L zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP SS782A (MLT-D708L) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de betrouwbaarste leveranciers voor extra voordelige toners. Het patroon HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is relevant voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van HP. Meerdere shops als bijv. inktknaller.nl en replacedirect bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€66,50
Huismerk tarieven€33,25
LeverancierHP
ArtikelHP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit
ArtikelnummerSS782A
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit35.000 prints
EAN-code0191628542574

Goedkoopste HP SS782A (MLT-D708L) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SS782A toner is 35.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl en Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via bedrijven als Inktshop.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele SS782A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €66,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. conceptmodus) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar toonaangevende webshops waar je goedkope SS782A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €73,15. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €66,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €33,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€66,50
HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€133,00
HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €33,25
HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €66,50
Prijsoverzicht van de SS782A tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Gemakkelijk HP SS782A (MLT-D708L) inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Kooptip: koop altijd bij een internet printshop. Deze shops helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Handyman, Hema, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Bol.com, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-ss782a-mlt-d708l-zwart-black-toner

Originele zwarte SS782A inkt van HP kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €66,50).

HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het SS782A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP SS782A MLT D708L huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je de meest gangbare toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het plasticje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende problemen m.b.t. HP SS782A (MLT-D708L) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP SS782A (MLT-D708L) met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €54,96 excl. de btw (dus €66,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €133,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer SS782A kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €33,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het HP SS782A (MLT-D708L) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk SS782A alternatief proberen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP SS782A (MLT-D708L) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei gebruik je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je het product met elkaar verbinden. Achteraf probeer je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie