bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP ST919A CLP M660A magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP ST919A (CLP-M660A) inkt toner? Op deze website bekijk je de betrouwbaarste verkooppunten voor voordelige toners. Het patroon HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan “echte” toners van HP. Flink wat verkooppunten als o.a. Printabout.nl of Sneltoner.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€65,50
Huismerk prijs€32,75
FabrikantHP
TypeHP ST919A (CLP-M660A) toner magenta
ArtikelnummerST919A
Officiële kleurmagenta
Intensiteit2.000 prints
EAN-nummer0191628448340

Goedkoopste HP ST919A (CLP-M660A) inkt kopen december 2023

De capaciteit van de ST919A toner is 2.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel voordelige dan in een lokale shop. Inktwereld.nl of inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Vaak voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij shops als Sneltoner.nl of inktknaller.nl.
 • Originele ST919A inkt toners zijn te bestellen v.a. €65,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via onze website vind je de beste leveranciers waar je snel en simpel ST919A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €72,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €65,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €32,75. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta originele inkt€65,50
HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta multipack (merk toners)€131,00
HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta huismerk inkt * €32,75
HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta huismerk duopack * €65,50
Overzicht met prijzen van de ST919A tonercartridge (roze / rood) in december 2023. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP ST919A (CLP-M660A) inkt kopen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden bovendien een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Bruna, Action, Hema, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Fonq, Bol.com, Amazon, Blokker, Coolblue, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-st919a-clp-m660a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode ST919A inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt storende foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €65,50).

HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het ST919A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP ST919A CLP M660A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je deze magenta inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel check je gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende inktproblemen aangaande HP ST919A (CLP-M660A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta toner?
De prijs van een HP ST919A (CLP-M660A) met kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €54,13 excl. btw (dat betekent €65,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je ongeveer €131,00. Door te printen met een huismerk toner met de code ST919A betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €32,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het lipje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP ST919A (CLP-M660A) toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk ST919A alternatief inkopen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. Het tarief is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP ST919A (CLP-M660A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor neem je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Verder kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als afronding probeer je of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie