bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

IBM 39V1920 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste IBM 39V1920 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de populairste aanbieders voor verrassend voordelige toners. Artikel IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van IBM. Verschillende verkooppunten zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & replacedirect verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€242,50
Huismerk vanafprijs€121,25
LeverancierIBM
TypeIBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit
Artikelnummer39V1920
Kleur beschrijvingcyaan
Capaciteit10.000 prints
EAN000435958471

Goedkoopste IBM 39V1920 inkt bestellen april 2023

De capaciteit van de 39V1920 toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Inktweb.nl en Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele IBM toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven advies / service. In de basis voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij shops zoals coolblue.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 39V1920 inkt toners kosten je ongeveer €242,50.
 • IBM imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je betrouwbare leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig 39V1920 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
IBM toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €266,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €242,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €121,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€242,50
IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€485,00
IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €121,25
IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €242,50
Prijslijst van de 39V1920 tonercartridge (blauw) in april 2023. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van IBM aanvragen?

Gemakkelijk IBM 39V1920 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Bol.com, Amazon, Fonq, Blokker, Wehkamp, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
ibm-39v1920-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 39V1920 inkt van IBM bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van IBM en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt storende foutcodes. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van IBM leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €242,50).

IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 39V1920 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • IBM 39V1920 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van IBM vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel staan de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare afdrukproblemen met de IBM 39V1920 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De prijs van een IBM 39V1920 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €200,41 excl. btw (wat neerkomt op €242,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €485,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 39V1920 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €121,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het IBM 39V1920 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 39V1920 alternatief selecteren is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de IBM 39V1920 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het IBM inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend achterhaal je of de bijgevulde IBM inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie