bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 01GF DP60 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Konica Minolta 01GF (DP60) inkt toner? Op deze webpagina tref je de betrouwbaarste webshops voor extra voordelige toners. Deze Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Konica Minolta. Meer en meer verkopers als o.a. Printabout.nl en Inktweb.nl leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€30,50
Huismerk tarieven€15,25
FabrikantKonica Minolta
TypeKonica Minolta 01GF (DP60) toner zwart
Serienummer01GF
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang24.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Konica Minolta 01GF (DP60) inkt bestellen augustus 2022

De capaciteit van de 01GF toner is 24.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl en Printabout.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Konica Minolta toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven advies / service. Meestal leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals Go4inkt & Inktbaas.nl.
 • Originele 01GF inkt toners koop je online vanaf €30,50.
 • Konica Minolta imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je geschikte winkels waar je de beste 01GF toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €33,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €30,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €15,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart originele inkt€30,50
Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart multipack (merk toners)€61,00
Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart huismerk inkt * €15,25
Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart huismerk duopack * €30,50
Overzicht met prijzen van de 01GF tonercartridge (black) in augustus 2022. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Konica Minolta bestellen?

Gemakkelijk Konica Minolta 01GF (DP60) inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Advies van de specialist: kies voor een internet printshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, een grote voorraad en faciliteren vaak een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker, Bol.com, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
konica-minolta-01gf-dp60-zwart-black-toner

Originele zwarte 01GF inkt van Konica Minolta bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Konica Minolta en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Konica Minolta leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €30,50).

Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het 01GF huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Konica Minolta 01GF DP60 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Konica Minolta vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het kapje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte issues aangaande Konica Minolta 01GF (DP60) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Konica Minolta 01GF (DP60) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €25,21 excl. de btw (€30,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €61,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 01GF ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €15,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het kapje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Konica Minolta 01GF (DP60) toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 01GF alternatief bestellen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelf oplossen.

Kan ik de Konica Minolta 01GF (DP60) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje koop je een speciale set navulinkt voor het Konica Minolta inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles opnieuw assembleren. Als check achterhaal je of de bijgevulde Konica Minolta inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie