bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 7060 006G DYK8 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Konica 7060 (006G / DYK8) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende aanbieders voor betaalbare toners. Het patroon Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Konica Minolta. Meerdere inktwebshops zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Go4inkt leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€29,50
Huismerk tarieven€14,75
FabrikantKonica Minolta
ArtikelKonica 7060 (006G / DYK8) toner zwart
Artikelnummer006G
Kleurenzwart
Intensiteit24.000 prints
EAN-nummer4250081522007

Goedkoopste Konica 7060 (006G / DYK8) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 006G toner is 24.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Inktbaas.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Konica Minolta toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal leveren zij ook een interessant huismerk.

  • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via bedrijven zoals Inktweb.nl en Inktbaas.nl.
  • Originele 006G inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €29,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (zoals snel-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Courier & Times New Roman.
  • Via onze website klik je eenvoudig door naar geschikte winkels waar je snel en simpel 006G toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €32,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €29,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €14,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart originele inkt€29,50
Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart multipack (merk toners)€59,00
Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart huismerk inkt * €14,75
Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart huismerk duopack * €29,50
Tabel met prijzen voor de 006G tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Konica Minolta bestellen?

Gemakkelijk Konica 7060 (006G / DYK8) inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de regio: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay, Bol.com, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De bekende inktaanbieders als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
konica-minolta-7060-006g-dyk8-zwart-black-toner

Originele zwarte 006G inkt van Konica Minolta bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Konica Minolta en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele inktpatronen van Konica Minolta zorgen voor het beste resultaat.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €29,50).

Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 006G huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze toners meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • Konica Minolta 7060 006G DYK8 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingen en foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Konica Minolta geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder tref je de meest bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Check of je het plakkertje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende printproblemen aangaande Konica 7060 (006G / DYK8) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Konica 7060 (006G / DYK8) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €24,38 excl. de btw (dus €29,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €59,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 006G kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €14,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het plasticje weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Konica 7060 (006G / DYK8) toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 006G alternatief gebruiken is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is lager en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Deze kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Hoe kan ik snel de Konica 7060 (006G / DYK8) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Konica Minolta inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder kan je het patroon in elkaar klikken. Als check test je uit of de nieuwe Konica Minolta inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie