bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 1216 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Konica Minolta 1216 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste verkooppunten voor goedkope toners. Het artikel Konica Minolta 1216 toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Konica Minolta. Diverse inktwebshops als bijvoorbeeld Staples of Easy-ink verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€20,50
Huismerk tarieven€10,25
FabrikantKonica Minolta
ArtikelKonica Minolta 1216 toner zwart
Productnummer01HL
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen8.000 prints
EAN-code4043871305696

Goedkoopste Konica Minolta 1216 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 01HL toner is 8.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl & Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Konica Minolta toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Standaard verkopen ze ook een prima huismerk.

  • Inkt aanbiedingen is te koop bij webshops als Inktwereld.nl & Inktbaas.nl.
  • Originele 01HL inkt toners haal je in huis vanaf €20,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Garamond.
  • Via onze vergelijker check je de meest bekende aanbieders waar je moeiteloos 01HL toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Konica Minolta 1216 toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €22,55. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €20,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €10,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Konica Minolta 1216 toner zwart originele inkt€20,50
Konica Minolta 1216 toner zwart multipack (merk toners)€41,00
Konica Minolta 1216 toner zwart huismerk inkt * €10,25
Konica Minolta 1216 toner zwart huismerk duopack * €20,50
Prijstabel voor de 01HL tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Konica Minolta kopen?

Meteen Konica Minolta 1216 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Ons advies: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

  • Lokale winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
  • Grote platformen als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Blokker, Ebay, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Erkende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
konica-minolta-1216-zwart-black-toner

Originele zwarte 01HL inkt van Konica Minolta bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Konica Minolta 1216 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Konica Minolta en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van Konica Minolta zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €20,50).

Konica Minolta 1216 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 01HL huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Konica Minolta 1216 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Konica Minolta vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht staan bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende inktproblemen m.b.t. Konica Minolta 1216 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Konica Minolta 1216 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Konica Minolta 1216 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €16,94 excl. btw (dat maakt €20,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €41,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 01HL kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €10,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop met het programma.

Is een Konica Minolta 1216 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 01HL alternatief selecteren is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De prijs is voordeliger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je vaak snel herstellen.

Voor een voordelige prijs de Konica Minolta 1216 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Hiervoor koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Konica Minolta inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Dan kan je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend achterhaal je of de bijgevulde Konica Minolta inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie