bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 8931 621 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Konica Minolta 8931-621 inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met de beste leveranciers voor betaalbare toners. Artikel Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks met de kleur zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Konica Minolta. Diverse inktshops als Inkt-bestellen.nl & 123inkt verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€69,50
Huismerk prijs€34,75
MerkKonica Minolta
SoortKonica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks
Productcode8931 261
Officiële kleurzwart
Capaciteitonbekend
EAN-code4003630078759

Goedkoopste Konica Minolta 8931-621 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 8931 261 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel voordelige dan in de winkel. Inktshop.nl & Printabout.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Konica Minolta toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak voorzien ze ook in een prima huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via aanbieders als coolblue.nl & Inktdiscount.nl.
  • Originele 8931 261 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €69,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
  • Via onze website vergelijk je de populairste verkopers waar je zonder gedoe 8931 261 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks vergelijken
Konica Minolta toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €76,45. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €69,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €34,75. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks originele inkt€69,50
Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks multipack (merk toners)€139,00
Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks huismerk inkt * €34,75
Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks huismerk duopack * €69,50
Prijsoverzicht van de 8931 261 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Konica Minolta verkrijgen?

Gemakkelijk Konica Minolta 8931-621 inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden meestal een voortreffelijk huismerk.

  • Lokale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Expert, Primera, Media Markt, Jumbo.
  • Grote platformen als Amazon, Fonq, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Online inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
konica-minolta-8931-621-zwart-black-toner

Originele zwarte 8931 261 inkt van Konica Minolta kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Konica Minolta en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante storing en meldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

  • Originele inktpatronen van Konica Minolta zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €69,50).

Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 8931 261 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • Konica Minolta 8931 621 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Konica Minolta verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder check je veel voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een toners check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse printproblemen bij de Konica Minolta 8931-621 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks toner?
De prijs van een Konica Minolta 8931-621 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €57,44 excl. btw (dat maakt €69,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €139,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 8931 261 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €34,75) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Konica Minolta 8931-621 toner zwart EP 70 4 stuks huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 8931 261 alternatief proberen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf herstellen.

Tegen lage kosten de Konica Minolta 8931-621 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Konica Minolta inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het patroon met elkaar verbinden. Ter controle controleer je of de nagevulde Konica Minolta inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie