bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 8935 106 Y1 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Konica Minolta 8935-106 Y1 inkt toner? Op deze website vind je de meest bekende winkels voor extra goedkope toners. Deze Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel met kleur geel (yellow) is relevant voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Konica Minolta. Meer en meer printwinkels zoals Goedkoopprinten.nl & Easy-ink hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€32,50
Huismerk tarieven€16,25
FabrikantKonica Minolta
SoortKonica Minolta 8935-106 Y1 toner geel
Artikelnummer8935 106
Kleurengeel
Printomvang5.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Konica Minolta 8935-106 Y1 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 8935 106 toner is 5.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktweb.nl of printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Konica Minolta toners. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen hanteren zij ook een goed huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals printershop of Staples.
  • Originele 8935 106 inkt toners zijn te bestellen v.a. €32,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan conceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar bekende webwinkels waar je zonder gedoe 8935 106 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel vergelijken
Konica Minolta toners hebben een prijskaartje. Deze gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €35,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €32,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €16,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel originele inkt€32,50
Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel multipack (merk toners)€65,00
Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel huismerk inkt * €16,25
Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel huismerk duopack * €32,50
Prijsoverzicht van de 8935 106 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Konica Minolta aanvragen?

Direkt Konica Minolta 8935-106 Y1 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als in de retail. Onze tip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en faciliteren bovendien een goed huismerk.

  • Regionale winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
  • Grote platformen als Coolblue, Fonq, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Erkende inktwebshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
konica-minolta-8935-106-y1-geel-yellow-toner

Originele gele 8935 106 inkt van Konica Minolta kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Konica Minolta en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige foutcodes. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele tonercartridges van Konica Minolta leveren de mooiste printjes.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • De schaduwkant van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €32,50).

Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 8935 106 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • Konica Minolta 8935 106 Y1 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
  • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Konica Minolta vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder vind je alledaagse problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare issues met betrekking tot Konica Minolta 8935-106 Y1 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel toner?
De prijs van een Konica Minolta 8935-106 Y1 met de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €26,86 excl. btw (dat betekent €32,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €65,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 8935 106 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €16,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plasticje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Konica Minolta 8935-106 Y1 toner geel huismerk alternatief slim?
Een huismerk 8935 106 alternatief nemen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en deze toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Konica Minolta 8935-106 Y1 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Konica Minolta inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste mag je alles in elkaar zetten. Tenslotte controleer je of de bijgevulde Konica Minolta inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie