bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 8938 622 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Konica Minolta 8938-622 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende inktshops voor verrassend goedkope toners. Het artikel Konica Minolta 8938-622 toner geel met kleur geel (yellow) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van Konica Minolta. Meerdere verkooppunten als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en inktcartridge store leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€172,50
Huismerk prijzen€86,25
MerkKonica Minolta
ModelKonica Minolta 8938-622 toner geel
Serienummer8938622
Officiële kleurgeel
Capaciteit12.000 prints
EAN-code0039281040245

Goedkoopste Konica Minolta 8938-622 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 8938622 toner is 12.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl en Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Konica Minolta toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans verkopen ze ook een prima huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels zoals 123inkt & Inktbaas.nl.
  • Originele 8938622 inkt toners zijn te bestellen v.a. €172,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a minimale kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Brush Script.
  • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar bekende webshops waar je probleemloos en snel 8938622 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Konica Minolta 8938-622 toner geel vergelijken
Konica Minolta toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €189,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €172,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €86,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Konica Minolta 8938-622 toner geel originele inkt€172,50
Konica Minolta 8938-622 toner geel multipack (merk toners)€345,00
Konica Minolta 8938-622 toner geel huismerk inkt * €86,25
Konica Minolta 8938-622 toner geel huismerk duopack * €172,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 8938622 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Konica Minolta bestellen?

Gemakkelijk Konica Minolta 8938-622 inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Onze tip: kies voor een internet printshop. Deze shops bieden top-service, een grote voorraad en leveren meestal een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
  • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Toonaangevende inktwebshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
konica-minolta-8938-622-geel-yellow-toner

Originele gele 8938622 inkt van Konica Minolta kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Konica Minolta 8938-622 toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Konica Minolta en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van Konica Minolta voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
  • Het ongunstige van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €172,50).

Konica Minolta 8938-622 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 8938622 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je met name let op de prijs.

  • Konica Minolta 8938 622 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
  • De printkwaliteit is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Konica Minolta geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel vind je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het beschermkapje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene toner-problemen met de Konica Minolta 8938-622 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Konica Minolta 8938-622 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Konica Minolta 8938-622 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is doorgaans +/- €142,56 excl. btw (€172,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack bestelt kost het ongeveer €345,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 8938622 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €86,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het kapje weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Konica Minolta 8938-622 toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 8938622 alternatief kopen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan originele inkt. De prijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de Konica Minolta 8938-622 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Konica Minolta inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Hierna plaats je de injectiespuit met gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf bekijk je of de bijgevulde Konica Minolta inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie