bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 8938 624 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Konica Minolta 8938-624 inkt toner? Op deze website bekijk je de meest populaire verkopers voor spotgoedkope toners. Het patroon Konica Minolta 8938-624 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Konica Minolta. Velerlei printwinkels als o.a. Staples en coolblue.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€172,50
Huismerk verkoopprijs€86,25
LeverancierKonica Minolta
TypeKonica Minolta 8938-624 toner cyaan
Artikelcode8938624
Kleur beschrijvingcyaan
Printvermogen12.000 prints
EAN-code0039281040320

Goedkoopste Konica Minolta 8938-624 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 8938624 toner is 12.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is financieel interessanter dan in de winkel. Inktweb.nl of Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Konica Minolta toners. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk verkopen ze ook een interessant huismerk.

  • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals coolblue.nl & Inktbaas.nl.
  • Originele 8938624 inkt toners kosten je ongeveer €172,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a lage kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar toonaangevende shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 8938624 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Konica Minolta 8938-624 toner cyaan vergelijken
Konica Minolta toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €189,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €172,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €86,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Konica Minolta 8938-624 toner cyaan originele inkt€172,50
Konica Minolta 8938-624 toner cyaan multipack (merk toners)€345,00
Konica Minolta 8938-624 toner cyaan huismerk inkt * €86,25
Konica Minolta 8938-624 toner cyaan huismerk duopack * €172,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 8938624 tonercartridge (blauw) in april 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Konica Minolta bestellen?

Gemakkelijk Konica Minolta 8938-624 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden de beste service, een grote voorraad en verkopen tevens een voortreffelijk huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Hema, Bruna, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
  • Grote platformen als Coolblue, Fonq, Ebay, Amazon, Blokker, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Populaire inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
konica-minolta-8938-624-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 8938624 inkt van Konica Minolta kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Konica Minolta 8938-624 toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Konica Minolta en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele toners van Konica Minolta hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €172,50).

Konica Minolta 8938-624 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 8938624 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Konica Minolta 8938 624 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Konica Minolta vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel check je bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een toners check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot Konica Minolta 8938-624 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Konica Minolta 8938-624 toner cyaan toner?
De prijs van een Konica Minolta 8938-624 met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €142,56 excl. de btw (dat betekent €172,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €345,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 8938624 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €86,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het plasticje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop.

Is een Konica Minolta 8938-624 toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 8938624 alternatief proberen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De prijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelf verhelpen.

Hoe werkt de Konica Minolta 8938-624 toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei werk je met een complete navulset met inkt voor het Konica Minolta inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Ter controle check je of de nagevulde Konica Minolta inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie