bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta A0DK453 TN 318C cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) inkt toner? Op deze pagina bekijk je toonaangevende verkopers voor goedkope toners. De Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Konica Minolta. Veel inktwebshops zoals inktknaller.nl of Easy-ink leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€112,50
Huismerk vanafprijs€56,25
LeverancierKonica Minolta
ArtikelKonica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan
ProductnummerA0DK453
Kleurcodecyaan
Effectiviteit8.000 prints
EAN0039281049965

Goedkoopste Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) inkt bestellen augustus 2022

De capaciteit van de A0DK453 toner is 8.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Officesavers en Handyman.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Konica Minolta toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen hebben zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via bedrijven zoals Officesavers & Vikingdirect.nl.
 • Originele A0DK453 inkt toners koop je vanaf €112,50.
 • Konica Minolta imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, test de diverse eco-printinstellingen (alsdraft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Via dit portaal check je de beste winkels waar je probleemloos en snel A0DK453 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan vergelijken
Konica Minolta toners hebben een prijskaartje. Deze blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €123,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €112,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €56,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan originele inkt€112,50
Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan multipack (merk toners)€225,00
Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan huismerk inkt * €56,25
Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan huismerk duopack * €112,50
Tabel met prijzen voor de A0DK453 tonercartridge (blauw) in augustus 2022. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Konica Minolta bestellen?

Direkt Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en faciliteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Handyman, Hema, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Ebay, Blokker, Amazon, Fonq, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
konica-minolta-a0dk453-tn-318c-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe A0DK453 inkt van Konica Minolta kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Konica Minolta en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Konica Minolta hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €112,50).

Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het A0DK453 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Konica Minolta A0DK453 TN 318C huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van Konica Minolta vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bekijk je alledaagse toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende toners en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare toner-problemen in relatie tot Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan toner?
De kostprijs van een Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €92,98 excl. de btw (dat maakt €112,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je zo’n €225,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer A0DK453 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €56,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk A0DK453 alternatief bestellen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je vaak zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Konica Minolta A0DK453 (TN-318C) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Om dat te doen neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Konica Minolta inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Tenslotte check je of de bijgevulde Konica Minolta inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie