bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta TNP 50Y A0X5254 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) inkt toner? Op deze pagina bieden wij de meest populaire winkels voor verrassend voordelige toners. Het artikel Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Konica Minolta. Een groeiend aantal webshops als bijv. Staples of 123inkt faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€18,50
Huismerk prijs€9,25
LeverancierKonica Minolta
ModelKonica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel
SeriecodeA0X5254
Kleurgeel
Printomvang5.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) inkt bestellen mei 2022

De capaciteit van de A0X5254 toner is 5.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl of Printabout.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Konica Minolta toners. Ze hanteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls bieden ze ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij bedrijven als Easy-ink & Paradigit.
 • Originele A0X5254 inkt toners haal je in huis vanaf €18,50.
 • Konica Minolta imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je geschikte webshops waar je eenvoudig A0X5254 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel vergelijken
Konica Minolta toners hebben een prijskaartje. Dit soort gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €20,35. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €18,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €9,25. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel originele inkt€18,50
Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel multipack (merk toners)€37,00
Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel huismerk inkt * €9,25
Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel huismerk duopack * €18,50
Prijslijst van de A0X5254 tonercartridge (yellow) in mei 2022. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Konica Minolta inkopen?

Snel Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Deze winkels helpen bij problemen, de meeste voorraad en verstrekken bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Ebay, Coolblue, Amazon, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktspecialisten als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
konica-minolta-tnp-50y-a0x5254-geel-yellow-toner

Originele gele A0X5254 inkt van Konica Minolta kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Konica Minolta en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Konica Minolta leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €18,50).

Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het A0X5254 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze toners meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Konica Minolta TNP 50Y A0X5254 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de geel inkt van Konica Minolta verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder tref je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-toners. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Check of je het beschermkapje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Bekende problemen in relatie tot Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel toner?
De adviesprijs van de Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) met kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €15,29 excl. btw (€18,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €37,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode A0X5254 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €9,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk A0X5254 alternatief kopen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De winkelprijs is lager en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelf verhelpen.

Tegen lage kosten de Konica Minolta TNP-50Y (A0X5254) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Daarvoor werk je met een speciale set navulinkt voor het Konica Minolta inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Aansluitend check je of de gekloonde Konica Minolta inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie