bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Kyocera TK 8505Y 1T02LCANL0 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Kyocera TK-8505Y inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met goede shops voor spotgoedkope toners. Het patroon Kyocera TK-8505Y toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Kyocera. Verschillende printshops als bijvoorbeeld Inktbaas.nl en Officesavers verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk tarieven€71,25
LeverancierKyocera
ModelKyocera TK-8505Y toner geel
Seriecode1T02LCANL0
Kleurgeel
Printomvang20.000 prints
EAN-code0632983021576

Goedkoopste Kyocera TK-8505Y inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 1T02LCANL0 toner is 20.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of Staples zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Kyocera toners. Ze bieden over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals Sneltoner.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele 1T02LCANL0 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €142,50.
 • Kyocera imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ryman Eco of Garamond.
 • Via deze site check je erkende webwinkels waar je moeiteloos 1T02LCANL0 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Kyocera TK-8505Y toner geel vergelijken
Kyocera toners zijn best prijzig. Deze gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €156,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €142,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €71,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Kyocera TK-8505Y toner geel originele inkt€142,50
Kyocera TK-8505Y toner geel multipack (merk toners)€285,00
Kyocera TK-8505Y toner geel huismerk inkt * €71,25
Kyocera TK-8505Y toner geel huismerk duopack * €142,50
Overzicht met prijzen van de 1T02LCANL0 tonercartridge (yellow) in oktober 2022. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Kyocera bestellen?

Vandaag nog Kyocera TK-8505Y inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als in de winkel in de buurt. Ons advies: kies voor een internet printshop. Deze shops hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hanteren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Wehkamp, Fonq, Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
kyocera-tk-8505y-1t02lcanl0-geel-yellow-toner

Originele gele 1T02LCANL0 inkt van Kyocera kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Kyocera TK-8505Y toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Kyocera en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Kyocera voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €142,50).

Kyocera TK-8505Y toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 1T02LCANL0 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Kyocera TK 8505Y huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de geel inkt van Kyocera geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel zie je bekende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het plasticje goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende problemen aangaande Kyocera TK-8505Y inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Kyocera TK-8505Y toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Kyocera TK-8505Y met kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €117,77 excl. de btw (dat maakt €142,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking kiest betaal je zo’n €285,00. Met een huismerk toner met de code 1T02LCANL0 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €71,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Kyocera TK-8505Y toner geel huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 1T02LCANL0 alternatief inkopen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De prijs is lager en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Tegen lage kosten de Kyocera TK-8505Y toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Kyocera inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Daarna mag je alles opnieuw assembleren. Tenslotte bekijk je of de vernieuwde Kyocera inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie