bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 12A7415 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark 12A7415 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. Artikel Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Lexmark. Velerlei inktshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of coolblue.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€227,50
Huismerk prijs€113,75
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit
Productcode12A7415
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit10.000 prints
EAN-nummer0734646246880

Goedkoopste Lexmark 12A7415 inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 12A7415 toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Staples zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via winkels zoals Officesavers en Handyman.nl.
 • Originele 12A7415 inkt toners koop je online vanaf €227,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via dit portaal vind je betrouwbare webshops waar je probleemloos en snel 12A7415 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €250,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €227,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €113,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€227,50
Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€455,00
Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €113,75
Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €227,50
Prijslijst van de 12A7415 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Gemakkelijk Lexmark 12A7415 inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, hebben de snelste levertijd en bieden normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Bol.com, Coolblue, Ebay, Amazon, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
lexmark-12a7415-zwart-black-toner

Originele zwarte 12A7415 inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €227,50).

Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het 12A7415 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark 12A7415 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel tref je alledaagse issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De toners zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop meteen met printen, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante problemen in relatie tot Lexmark 12A7415 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark 12A7415 met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €188,02 excl. btw (€227,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je zo’n €455,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 12A7415 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €113,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het kapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 12A7415 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 12A7415 alternatief gebruiken is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. Het tarief is interessanter en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de Lexmark 12A7415 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle test je uit of de budget Lexmark inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie