bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1382150 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark 1382150 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met goede inktwebshops voor verrassend goedkope toners. Het artikel Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Lexmark. Veel leveranciers als o.a. Staples of bol.com bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€387,50
Huismerk vanafprijs€193,75
MerkLexmark
ProductLexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit
Productnummer1382150
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit14.000 prints
EAN-nummer0734646103206

Goedkoopste Lexmark 1382150 inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 1382150 toner is 14.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. printershop en Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Lexmark toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Dikwijls hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij shops zoals coolblue.nl en Printabout.nl.
 • Originele 1382150 inkt toners zijn te bestellen v.a. €387,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vergelijk je toonaangevende winkels waar je probleemloos en snel 1382150 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €426,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €387,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €193,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€387,50
Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€775,00
Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €193,75
Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €387,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 1382150 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Vandaag nog Lexmark 1382150 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als in de retail. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Ebay, Fonq, Amazon, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-1382150-zwart-black-toner

Originele zwarte 1382150 inkt van Lexmark bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke foutcodes. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €387,50).

Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 1382150 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 1382150 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met storingen en foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Lexmark vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende inktproblemen aangaande Lexmark 1382150 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Lexmark 1382150 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €320,25 excl. de btw (dat betekent €387,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je zo’n €775,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 1382150 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €193,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 1382150 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 1382150 alternatief inkopen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met foutcodes. Deze kan je vaak simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 1382150 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei koop je een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste mag je alles in elkaar klikken. Ter controle achterhaal je of de bijgevulde Lexmark inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie