bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1382925 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark 1382925 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je goede verkopers voor spotgoedkope toners. Het patroon Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Lexmark. Meerdere leveranciers zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Officesavers bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€261,50
Huismerk tarief€130,75
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode1382925
Kleurcodezwart
Capaciteit17.600 prints
EAN-code0734646125802

Goedkoopste Lexmark 1382925 inkt bestellen oktober 2023

De capaciteit van de 1382925 toner is 17.600 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan in de winkel. Go4inkt of Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze hebben over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij leveranciers als 112supplies & Vikingdirect.nl.
 • Originele 1382925 inkt toners haal je in huis vanaf €261,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals eco-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Calibri.
 • Via dit portaal klik je direct door naar goede shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 1382925 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn best prijzig. Dit soort zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €287,65. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €261,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €130,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€261,50
Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€523,00
Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €130,75
Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €261,50
Tabel met prijzen voor de 1382925 tonercartridge (black) in oktober 2023. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Direkt Lexmark 1382925 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internet als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Coolblue, Ebay, Blokker, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
lexmark-1382925-zwart-black-toner

Originele zwarte 1382925 inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met irritante storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €261,50).

Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het 1382925 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark 1382925 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel check je veel voorkomende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het plasticje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop met printen, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte printproblemen met betrekking tot Lexmark 1382925 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Lexmark 1382925 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €216,12 excl. de btw (dat betekent €261,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest moet je denken aan €523,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 1382925 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €130,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het Lexmark 1382925 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk 1382925 alternatief nemen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de Lexmark 1382925 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval bestel je een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het patroon opnieuw assembleren. Nadien probeer je of de nieuwe Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie