bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 24B6035 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark 24B6035 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je toonaangevende inktwebshops voor verrassend voordelige toners. De Lexmark 24B6035 toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Je kunt kiezen uit originele patronen van Lexmark. Meerdere verkooppunten als bijv. Vikingdirect.nl of 123inkt leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€247,50
Huismerk verkoopprijs€123,75
FabrikantLexmark
ProductLexmark 24B6035 toner zwart
Artikelnummer24B6035
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit16.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Lexmark 24B6035 inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 24B6035 toner is 16.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktwereld.nl & Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark toners. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Meestal hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij webwinkels zoals Inkclub of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 24B6035 inkt toners zijn te bestellen v.a. €247,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsmilieuvriendelijk) of kies een zuinig lettertype zoals Courier en Garamond.
 • Via ons platform vind je gespecialiseerde leveranciers waar je de beste 24B6035 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 24B6035 toner zwart vergelijken
Lexmark toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €272,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €247,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €123,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark 24B6035 toner zwart originele inkt€247,50
Lexmark 24B6035 toner zwart multipack (merk toners)€495,00
Lexmark 24B6035 toner zwart huismerk inkt * €123,75
Lexmark 24B6035 toner zwart huismerk duopack * €247,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 24B6035 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Snel Lexmark 24B6035 inkt kopen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue, Amazon, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-24b6035-zwart-black-toner

Originele zwarte 24B6035 inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark 24B6035 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door Lexmark en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €247,50).

Lexmark 24B6035 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 24B6035 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 24B6035 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare afdrukproblemen m.b.t. Lexmark 24B6035 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Lexmark 24B6035 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark 24B6035 met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €204,55 excl. de btw (wat neerkomt op €247,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je ongeveer €495,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 24B6035 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €123,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 24B6035 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 24B6035 alternatief kopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan originele merkinkt. De prijs is goedkoper en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 24B6035 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Daaropvolgend mag je het product met elkaar verbinden. Tenslotte controleer je of de nagevulde Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie