bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 24B6186 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark 24B6186 inkt toner? Op deze webpagina bieden wij geschikte printshops voor extra goedkope toners. Artikel Lexmark 24B6186 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Lexmark. Flink wat webshops als bijvoorbeeld Inktbaas.nl & inktcartridge store bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€242,50
Huismerk prijzen€121,25
FabrikantLexmark
ArtikelLexmark 24B6186 toner zwart
Artikelcode24B6186
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit16.000 prints
EAN-nummer0734646496049

Goedkoopste Lexmark 24B6186 inkt bestellen oktober 2023

De capaciteit van de 24B6186 toner is 16.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt & printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij verkooppunten als 123inkt en Handyman.nl.
 • Originele 24B6186 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €242,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je bekende webwinkels waar je eenvoudig 24B6186 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark 24B6186 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €266,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €242,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €121,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 24B6186 toner zwart originele inkt€242,50
Lexmark 24B6186 toner zwart multipack (merk toners)€485,00
Lexmark 24B6186 toner zwart huismerk inkt * €121,25
Lexmark 24B6186 toner zwart huismerk duopack * €242,50
Prijstabel voor de 24B6186 tonercartridge (black) in oktober 2023. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Gemakkelijk Lexmark 24B6186 inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden de beste service, een grote voorraad en faciliteren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Amazon, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
lexmark-24b6186-zwart-black-toner

Originele zwarte 24B6186 inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Lexmark 24B6186 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €242,50).

Lexmark 24B6186 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 24B6186 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark 24B6186 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bekijk je de meest bekende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Kijk of je het stukje tape los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte toner-problemen met de Lexmark 24B6186 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Lexmark 24B6186 toner zwart toner?
De kostprijs van een Lexmark 24B6186 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €200,41 excl. de btw (€242,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking neemt betaal je zo’n €485,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 24B6186 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €121,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het lipje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 24B6186 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 24B6186 alternatief nemen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 24B6186 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je het product in elkaar klikken. Nadien check je of de budget Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie