bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 84C2HY0 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark 84C2HY0 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je de beste printshops voor betaalbare toners. Artikel Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Lexmark. Meer en meer verkopers als bijv. Paradigit en coolblue.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€347,50
Huismerk verkoopprijs€173,75
LeverancierLexmark
TypeLexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit
Seriecode84C2HY0
Officiële kleurgeel
Intensiteit16.000 prints
EAN-nummer0734646608497

Goedkoopste Lexmark 84C2HY0 inkt kopen december 2022

De capaciteit van de 84C2HY0 toner is 16.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als 112supplies of Staples.
 • Originele 84C2HY0 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €347,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire leveranciers waar je probleemloos en snel 84C2HY0 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn best prijzig. Deze specifieke gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €382,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €347,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €173,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit originele inkt€347,50
Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€695,00
Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit huismerk inkt * €173,75
Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit huismerk duopack * €347,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 84C2HY0 tonercartridge (yellow) in december 2022. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Gemakkelijk Lexmark 84C2HY0 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Ebay, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
lexmark-84c2hy0-geel-yellow-toner

Originele gele 84C2HY0 inkt van Lexmark kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €347,50).

Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 84C2HY0 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark 84C2HY0 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Lexmark geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht check je de meest bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende afdrukproblemen met de Lexmark 84C2HY0 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark 84C2HY0 met kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €287,19 excl. btw (€347,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €695,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 84C2HY0 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €173,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plasticje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 84C2HY0 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 84C2HY0 alternatief nemen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelf herstellen.

Hoe werkt de Lexmark 84C2HY0 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Als laatste mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte controleer je of de vernieuwde Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie