bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C782X1KG zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark C782X1KG inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je de meest populaire aanbieders voor betaalbare toners. Het product Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Lexmark. Verschillende webshops als bijvoorbeeld inktknaller.nl en replacedirect faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€172,50
Huismerk vanafprijs€86,25
LeverancierLexmark
TypeLexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit
SerienummerC782X1KG
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit15.000 prints
EAN-nummer0734646018777

Goedkoopste Lexmark C782X1KG inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de C782X1KG toner is 15.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inkclub en Mediamarkt.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Lexmark toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via bedrijven als Inktwereld.nl en Staples.
 • Originele C782X1KG inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €172,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je de beste leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig C782X1KG toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €189,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €172,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €86,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€172,50
Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€345,00
Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €86,25
Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €172,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C782X1KG tonercartridge (black) in oktober 2022. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Meteen Lexmark C782X1KG inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en verstrekken tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Blokker, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
lexmark-c782x1kg-zwart-black-toner

Originele zwarte C782X1KG inkt van Lexmark kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Lexmark en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €172,50).

Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het C782X1KG huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark C782X1KG huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel tref je de meest gangbare issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare toner-problemen m.b.t. Lexmark C782X1KG inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De prijs van een Lexmark C782X1KG met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €142,56 excl. de btw (wat neerkomt op €172,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je ongeveer €345,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer C782X1KG kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €86,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Lexmark C782X1KG toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C782X1KG alternatief kopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De verkoopprijs is interessanter en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter gemakkelijk oplossen.

Kan ik de Lexmark C782X1KG toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Lexmark inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Nu kun je alles weer opnieuw vastklikken. Nadien bekijk je of de budget Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie