bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark E460X11E zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark E460X11E inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste inktaanbieders voor goedkope toners. De Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Je kunt kiezen uit merkproducten van Lexmark. Velerlei winkels als Office Centre of replacedirect faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€192,50
Huismerk verkoopprijs€96,25
LeverancierLexmark
SoortLexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit
SerienummerE460X11E
Kleurcodezwart
Intensiteit15.000 prints
EAN0734646064644

Goedkoopste Lexmark E460X11E inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de E460X11E toner is 15.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. printershop of Paradigit zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij verkooppunten als printershop & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele E460X11E inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €192,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld eco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via onze website check je de populairste inktaanbieders waar je zonder gedoe E460X11E toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €211,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €192,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €96,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€192,50
Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€385,00
Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €96,25
Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €192,50
Prijstabel voor de E460X11E tonercartridge (black) in oktober 2022. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Meteen Lexmark E460X11E inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren doorgaans een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-e460x11e-zwart-black-toner

Originele zwarte E460X11E inkt van Lexmark bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €192,50).

Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het E460X11E huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark E460X11E huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bekijk je alledaagse toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende issues aangaande Lexmark E460X11E inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark E460X11E met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €159,09 excl. de btw (dat maakt €192,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €385,00. Dankzij een huismerk toner met de code E460X11E dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €96,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het plasticje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark E460X11E toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk E460X11E alternatief aanschaffen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanbiedingsprijs is interessanter en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Zulke storingen kan je doorgaans snel oplossen.

Hoe werkt de Lexmark E460X11E toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Tenslotte controleer je of de nieuwe Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie