bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C9202KH zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark C9202KH inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede verkopers voor extra goedkope toners. Het artikel Lexmark C9202KH toner zwart met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor al jouw basic zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van Lexmark. Steeds meer inktaanbieders als o.a. Handyman.nl of replacedirect faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€264,50
Huismerk prijs€132,25
LeverancierLexmark
TypeLexmark C9202KH toner zwart
SeriecodeC9202KH
Kleurcodezwart
Printomvang15.000 prints
EAN-code0734646034203

Goedkoopste Lexmark C9202KH inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de C9202KH toner is 15.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com & Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Lexmark toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals 123inkt & Vikingdirect.nl.
 • Originele C9202KH inkt toners kosten je ongeveer €264,50.
 • Lexmark imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar geschikte winkels waar je eenvoudig C9202KH toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark C9202KH toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €290,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €264,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €132,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark C9202KH toner zwart originele inkt€264,50
Lexmark C9202KH toner zwart multipack (merk toners)€529,00
Lexmark C9202KH toner zwart huismerk inkt * €132,25
Lexmark C9202KH toner zwart huismerk duopack * €264,50
Prijslijst van de C9202KH tonercartridge (black) in oktober 2022. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Gemakkelijk Lexmark C9202KH inkt bestellen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken bovendien een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Fonq, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Ebay, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-c9202kh-zwart-black-toner

Originele zwarte C9202KH inkt van Lexmark kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark C9202KH toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Lexmark geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €264,50).

Lexmark C9202KH toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het C9202KH huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark C9202KH huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Lexmark vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het stukje tape los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse problemen m.b.t. Lexmark C9202KH inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark C9202KH toner zwart toner?
De adviesprijs van de Lexmark C9202KH met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €218,60 excl. de btw (dat maakt €264,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je zo’n €529,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code C9202KH betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €132,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark C9202KH toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk C9202KH alternatief gebruiken is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dergelijke problemen kan je vaak zelf oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark C9202KH toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het patroon in elkaar klikken. Tenslotte bekijk je of de nieuwe Lexmark inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie