bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark X463X11G zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark X463X11G inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met geschikte inktwebshops voor spotgoedkope toners. Het product Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van Lexmark. Een groeiend aantal verkooppunten als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en bol.com bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€242,50
Huismerk prijs€121,25
MerkLexmark
TypeLexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit
ProductcodeX463X11G
Officiële kleurzwart
Printvermogen15.000 prints
EAN-nummer0734646317542

Goedkoopste Lexmark X463X11G inkt bestellen oktober 2023

De capaciteit van de X463X11G toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel voordelige dan in de winkel. Sneltoner.nl en inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Dikwijls verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via leveranciers als Inkt.nl & inktknaller.nl.
 • Originele X463X11G inkt toners koop je vanaf €242,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte bedrijven waar je zonder gedoe X463X11G toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €266,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €242,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €121,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€242,50
Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€485,00
Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €121,25
Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €242,50
Prijstabel voor de X463X11G tonercartridge (black) in oktober 2023. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Direkt Lexmark X463X11G inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Fonq, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-x463x11g-zwart-black-toner

Originele zwarte X463X11G inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €242,50).

Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het X463X11G huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en doordat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark X463X11G huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit vergeleken met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel vind je veel voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Relevante problemen m.b.t. Lexmark X463X11G inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark X463X11G met kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €200,41 excl. btw (wat neerkomt op €242,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt betaal je zo’n €485,00. Met een huismerk toner met het serienummer X463X11G betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €121,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het kapje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Lexmark X463X11G toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk X463X11G alternatief bestellen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De kostprijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Lexmark X463X11G toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Hiervoor kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste mag je het product in elkaar klikken. Achteraf bekijk je of de gekloonde Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie