bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 34016HE zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark 34016HE inkt toner? Op deze pagina vind je de populairste verkopers voor verrassend voordelige toners. Het artikel Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) komt van pas bij al jouw basic zwart-wit printjes. Denk dan aan originele patronen van Lexmark. Een groeiend aantal leveranciers als o.a. Paradigit en replacedirect hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€124,50
Huismerk verkoopprijs€62,25
MerkLexmark
SoortLexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit
Productcode34016HE
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang6.000 prints
EAN-nummer0734646399050

Goedkoopste Lexmark 34016HE inkt kopen december 2021

De capaciteit van de 34016HE toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl & Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops als printershop of printerinktshop.nl.
 • Originele 34016HE inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €124,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig 34016HE toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €136,95. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €124,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €62,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit originele inkt€124,50
Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€249,00
Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €62,25
Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €124,50
Prijsoverzicht van de 34016HE tonercartridge (black) in december 2021. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Meteen Lexmark 34016HE inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en hebben vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Action, Hema, Media Markt, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-34016he-zwart-black-toner

Originele zwarte 34016HE inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €124,50).

Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 34016HE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark 34016HE huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bekijk je de meest gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het kapje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse toner-problemen in relatie tot Lexmark 34016HE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark 34016HE met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €102,89 excl. de btw (€124,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €249,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 34016HE dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €62,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Lexmark 34016HE toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 34016HE alternatief kopen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met merkinkt. Het tarief is gunstiger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Deze kan je veelal snel herstellen.

Kan ik ook zelf de Lexmark 34016HE toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je het product in elkaar zetten. Als laatste probeer je of de budget Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie