bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 802HK 80C2HK0 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Lexmark 802HK (80C2HK0) inkt toner? Op deze website bieden wij geschikte verkooppunten voor spotgoedkope toners. Het patroon Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is ideaal voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Lexmark. Flink wat verkooppunten als o.a. Paradigit en replacedirect faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€94,00
Huismerk prijs€47,00
MerkLexmark
ArtikelLexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit
Seriecode80C2HK0
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit4.000 prints
EAN0734646477918

Goedkoopste Lexmark 802HK (80C2HK0) inkt bestellen mei 2022

De capaciteit van de 80C2HK0 toner is 4.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl of Inktdiscount.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals Inktwereld.nl of Totaalinkt.shop .
 • Originele 80C2HK0 inkt toners zijn te bestellen v.a. €94,00.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander printen in concept) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je populaire verkooppunten waar je voordelig en snel 80C2HK0 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €103,40. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €94,00. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €47,00. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€94,00
Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€188,00
Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €47,00
Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €94,00
Overzicht met prijzen van de 80C2HK0 tonercartridge (black) in mei 2022. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Meteen Lexmark 802HK (80C2HK0) inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Ons advies: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en bieden tevens een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Bol.com, Ebay, Coolblue, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-802hk-80c2hk0-zwart-black-toner

Originele zwarte 80C2HK0 inkt van Lexmark bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van storende foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €94,00).

Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het 80C2HK0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark 802HK 80C2HK0 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het kapje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene afdrukproblemen bij de Lexmark 802HK (80C2HK0) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark 802HK (80C2HK0) met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €77,69 excl. de btw (dat maakt €94,00 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack neemt moet je denken aan €188,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 80C2HK0 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €47,00) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Lexmark 802HK (80C2HK0) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 80C2HK0 alternatief selecteren is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is lager en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Kan ik de Lexmark 802HK (80C2HK0) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen werk je met een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw assembleren. Aansluitend check je of de nieuwe Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie