bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C540A1MG magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark C540A1MG inkt toner? Op deze website vergelijk je goede aanbieders voor verrassend goedkope toners. De Lexmark C540A1MG toner magenta met kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Lexmark. Heel wat leveranciers als bijv. Paradigit & Inkt.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€67,50
Huismerk prijzen€33,75
MerkLexmark
ModelLexmark C540A1MG toner magenta
ProductcodeC540A1MG
Kleur beschrijvingmagenta
Printvermogen1.000 prints
EAN-code0734646083430

Goedkoopste Lexmark C540A1MG inkt kopen december 2022

De capaciteit van de C540A1MG toner is 1.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Lexmark toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals 112supplies of Alleeninkt.nl.
 • Originele C540A1MG inkt toners zijn te bestellen v.a. €67,50.
 • Lexmark imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. conceptmodus) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je geschikte winkels waar je moeiteloos C540A1MG toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark C540A1MG toner magenta vergelijken
Lexmark toners zijn best prijzig. Een dergelijke rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €74,25. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €67,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €33,75. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark C540A1MG toner magenta originele inkt€67,50
Lexmark C540A1MG toner magenta multipack (merk toners)€135,00
Lexmark C540A1MG toner magenta huismerk inkt * €33,75
Lexmark C540A1MG toner magenta huismerk duopack * €67,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C540A1MG tonercartridge (roze / rood) in december 2022. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Gelijk Lexmark C540A1MG inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij winkeliers. Belangrijk: bezoek een een internet printshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Ebay, Bol.com, Amazon, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
lexmark-c540a1mg-magenta-roze-rood-toner

Originele rode C540A1MG inkt van Lexmark bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Lexmark C540A1MG toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige foutcodes. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €67,50).

Lexmark C540A1MG toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het C540A1MG huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Lexmark C540A1MG huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Lexmark vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel zie je veel voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse inktproblemen bij de Lexmark C540A1MG inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Lexmark C540A1MG toner magenta toner?
De adviesprijs van de Lexmark C540A1MG met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €55,79 excl. btw (wat neerkomt op €67,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €135,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer C540A1MG betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €33,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plakkertje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Lexmark C540A1MG toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C540A1MG alternatief inkopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanschafprijs is lager en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Lexmark C540A1MG toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer in elkaar zetten. Als laatste achterhaal je of de budget Lexmark inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie