bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark E450H11E zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark E450H11E inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je geschikte inktwebshops voor extra goedkope toners. De Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Lexmark. Flink wat leveranciers zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Go4inkt bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€179,50
Huismerk verkoopprijs€89,75
FabrikantLexmark
TypeLexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit
ArtikelnummerE450H11E
Kleurzwart
Printomvang11.000 prints
EAN-code0734646258241

Goedkoopste Lexmark E450H11E inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de E450H11E toner is 11.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via shops zoals coolblue.nl & Printabout.nl.
 • Originele E450H11E inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €179,50.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander snel-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar gespecialiseerde shops waar je de beste E450H11E toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €197,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €179,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €89,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit originele inkt€179,50
Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€359,00
Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €89,75
Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €179,50
Prijslijst van de E450H11E tonercartridge (black) in oktober 2022. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Vandaag nog Lexmark E450H11E inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en voeren meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Blokker, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Amazon, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-e450h11e-zwart-black-toner

Originele zwarte E450H11E inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €179,50).

Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het E450H11E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark E450H11E huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt dan originele inkt.
 • De kwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht bekijk je veel voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop direct met printen, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende problemen met betrekking tot Lexmark E450H11E inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Lexmark E450H11E met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €148,35 excl. de btw (€179,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €359,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code E450H11E kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €89,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het Lexmark E450H11E toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk E450H11E alternatief kiezen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De winkelprijs is interessanter en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de Lexmark E450H11E toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het product in elkaar klikken. Als laatste achterhaal je of de bijgevulde Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie