bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 78C2UK0 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark 78C2UK0 inkt toner? Via onze vergelijker vind je de betrouwbaarste winkels voor spotgoedkope toners. Het patroon Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Lexmark. Flink wat printwinkels als bijvoorbeeld inktknaller.nl en Inkt.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€151,50
Huismerk verkoopprijs€75,75
MerkLexmark
TypeLexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit
Serienummer78C2UK0
Kleurcodezwart
Printcapaciteit10.500 prints
EAN-code0734646653350

Goedkoopste Lexmark 78C2UK0 inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 78C2UK0 toner is 10.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl & Staples zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal hanteren zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij webshops als 123inkt en Staples.
 • Originele 78C2UK0 inkt toners koop je vanaf €151,50.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld eco-modus) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar geschikte shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 78C2UK0 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €166,65. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €151,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €75,75. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit originele inkt€151,50
Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit multipack (merk toners)€303,00
Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk inkt * €75,75
Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk duopack * €151,50
Prijstabel voor de 78C2UK0 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Meteen Lexmark 78C2UK0 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en faciliteren tevens een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Wehkamp, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-78c2uk0-zwart-black-toner

Originele zwarte 78C2UK0 inkt van Lexmark kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €151,50).

Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het 78C2UK0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark 78C2UK0 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Lexmark vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met gangbare toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het plakkertje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een toners check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare toner-problemen bij de Lexmark 78C2UK0 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Lexmark 78C2UK0 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €125,21 excl. de btw (dat is €151,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je ongeveer €303,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 78C2UK0 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €75,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 78C2UK0 toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 78C2UK0 alternatief selecteren is in de basis een goed idee. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is voordeliger en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans snel oplossen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 78C2UK0 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Nu kun je alles weer opnieuw assembleren. Nadien controleer je of de budget Lexmark inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie