bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C780H1KG zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark C780H1KG inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je de beste verkopers voor goedkope toners. Het product Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan originele patronen van Lexmark. Flink wat webshops als bijv. Goedkoopprinten.nl of replacedirect hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€195,50
Huismerk tarieven€97,75
FabrikantLexmark
SoortLexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit
ProductcodeC780H1KG
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang10.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste Lexmark C780H1KG inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de C780H1KG toner is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl of Paradigit zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze faciliteren een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen beschikken ze over een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij leveranciers zoals replacedirect en Mediamarkt.nl.
 • Originele C780H1KG inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €195,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan beperkte kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Calibri.
 • Via deze site klik je direct door naar erkende printwinkels waar je probleemloos en snel C780H1KG toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €215,05. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €195,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €97,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit originele inkt€195,50
Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€391,00
Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €97,75
Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €195,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C780H1KG tonercartridge (black) in oktober 2022. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Meteen Lexmark C780H1KG inkt bestellen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Belangrijk: ga naar een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hebben doorgaans een goed huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Landelijke winkels als Fonq, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Blokker, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-c780h1kg-zwart-black-toner

Originele zwarte C780H1KG inkt van Lexmark kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige storing en meldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €195,50).

Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het C780H1KG huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Lexmark C780H1KG huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel vind je gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante problemen aangaande Lexmark C780H1KG inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Lexmark C780H1KG met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €161,57 excl. de btw (dat is €195,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €391,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode C780H1KG kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €97,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Lexmark C780H1KG toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C780H1KG alternatief nemen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper dan merk-inkt. De prijs is gunstiger en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark C780H1KG toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Lexmark inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je alles met elkaar verbinden. Tenslotte controleer je of de vernieuwde Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie