bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 602H 60F2H00 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark 602H (60F2H00) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de beste printshops voor spotgoedkope toners. Het patroon Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Lexmark. Flink wat webshops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en inktcartridge store bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€203,50
Huismerk vanafprijs€101,75
LeverancierLexmark
ModelLexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode60F2H00
Kleurenzwart
Printvermogen10.000 prints
EAN-code0734646452205

Goedkoopste Lexmark 602H (60F2H00) inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de 60F2H00 toner is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Handyman.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze bieden duizenden producten en jij kan terecht voor service. Meestal hebben zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via bedrijven als 112supplies & Vikingdirect.nl.
 • Originele 60F2H00 inkt toners haal je in huis vanaf €203,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a snelle modus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar geschikte inktshops waar je voordelig en snel 60F2H00 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €223,85. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €203,50. De voordeligste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €101,75. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€203,50
Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€407,00
Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €101,75
Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €203,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 60F2H00 tonercartridge (black) in oktober 2022. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Vandaag nog Lexmark 602H (60F2H00) inkt kopen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Kooptip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebshops als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
lexmark-602h-60f2h00-zwart-black-toner

Originele zwarte 60F2H00 inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €203,50).

Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het 60F2H00 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark 602H 60F2H00 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel tref je gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse problemen met betrekking tot Lexmark 602H (60F2H00) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark 602H (60F2H00) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €168,18 excl. de btw (dat maakt €203,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €407,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 60F2H00 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €101,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Lexmark 602H (60F2H00) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 60F2H00 alternatief kiezen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De winkelprijs is interessanter en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Lexmark 602H (60F2H00) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als laatste kun je alles weer in elkaar zetten. Achteraf test je of de nieuwe Lexmark inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie