bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 24B6213 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark 24B6213 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de beste aanbieders voor betaalbare toners. Deze Lexmark 24B6213 toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van Lexmark. Verschillende leveranciers als o.a. Vikingdirect.nl & Easy-ink bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€219,50
Huismerk prijs€109,75
LeverancierLexmark
SoortLexmark 24B6213 toner zwart
Serienummer24B6213
Kleur beschrijvingzwart
Capaciteit10.000 prints
EAN-nummer0734646503495

Goedkoopste Lexmark 24B6213 inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 24B6213 toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inkt.nl & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij leveranciers zoals bol.com of Staples.
 • Originele 24B6213 inkt toners zijn te bestellen v.a. €219,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte shops waar je snel en simpel 24B6213 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 24B6213 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €241,45. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €219,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €109,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark 24B6213 toner zwart originele inkt€219,50
Lexmark 24B6213 toner zwart multipack (merk toners)€439,00
Lexmark 24B6213 toner zwart huismerk inkt * €109,75
Lexmark 24B6213 toner zwart huismerk duopack * €219,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 24B6213 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Meteen Lexmark 24B6213 inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en bieden bovendien een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Hema, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Bol.com, Amazon, Fonq, Ebay, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
lexmark-24b6213-zwart-black-toner

Originele zwarte 24B6213 inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark 24B6213 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt irritante foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Lexmark geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €219,50).

Lexmark 24B6213 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het 24B6213 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark 24B6213 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel zie je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het kapje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare toner-problemen in relatie tot Lexmark 24B6213 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Lexmark 24B6213 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Lexmark 24B6213 met kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €181,40 excl. btw (dat maakt €219,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je zo’n €439,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 24B6213 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €109,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Lexmark 24B6213 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 24B6213 alternatief selecteren is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De prijs is lager en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Deze kan je meestal simpel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark 24B6213 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste mag je alles opnieuw vastklikken. Als afronding controleer je of de gekloonde Lexmark inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie