bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C7700KH zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark C7700KH inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de meest populaire winkels voor goedkope toners. Het product Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Lexmark. Velerlei inktaanbieders als bijvoorbeeld Office Centre of Inkclub hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€190,50
Huismerk verkoopprijs€95,25
LeverancierLexmark
ModelLexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeC7700KH
Kleurenzwart
Printomvang10.000 prints
EAN0734646256117

Goedkoopste Lexmark C7700KH inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de C7700KH toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Inkclub & Staples zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij bedrijven als Inktweb.nl en Handyman.nl.
 • Originele C7700KH inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €190,50.
 • Lexmark imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander eco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je toonaangevende winkels waar je snel en simpel C7700KH toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €209,55. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €190,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €95,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit originele inkt€190,50
Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€381,00
Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €95,25
Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €190,50
Overzicht met prijzen van de C7700KH tonercartridge (black) in oktober 2022. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Vandaag nog Lexmark C7700KH inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als bij computerzaken. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktaanbieders als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-c7700kh-zwart-black-toner

Originele zwarte C7700KH inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je vermijdt irritante storing en meldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €190,50).

Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het C7700KH huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark C7700KH huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Lexmark verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Relevante printproblemen bij de Lexmark C7700KH inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark C7700KH met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €157,44 excl. btw (dus €190,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking kiest moet je denken aan €381,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code C7700KH ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €95,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Lexmark C7700KH toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C7700KH alternatief bestellen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanschafprijs is gunstiger en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je meestal zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de Lexmark C7700KH toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daarna mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste test je uit of de bijgevulde Lexmark inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie