bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43837131 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 43837131 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij goede winkels voor goedkope toners. Artikel OKI 43837131 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van OKI. Steeds meer inktwebshops als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of Inktweb.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€372,50
Huismerk vanafprijs€186,25
MerkOKI
ArtikelOKI 43837131 toner cyaan
Productcode43837131
Kleurencyaan
Capaciteit20.000 prints
EAN-code5031713050919

Goedkoopste OKI 43837131 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43837131 toner is 20.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel voordelige dan in de winkel. Go4inkt en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De voordeligste inkt is te koop bij webshops zoals Sneltoner.nl en Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 43837131 inkt toners haal je in huis vanaf €372,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals eco-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig 43837131 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43837131 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €409,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €372,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €186,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 43837131 toner cyaan originele inkt€372,50
OKI 43837131 toner cyaan multipack (merk toners)€745,00
OKI 43837131 toner cyaan huismerk inkt * €186,25
OKI 43837131 toner cyaan huismerk duopack * €372,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 43837131 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 43837131 inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Onze tip: ga naar een online inktshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en bieden doorgaans een uitmuntend huismerk.

  • Retailers: Handyman, Action, Bruna, Hema, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
  • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Coolblue, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Populaire inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-43837131-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 43837131 inkt van OKI bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 43837131 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je voorkomt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
  • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €372,50).

OKI 43837131 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derden. Het 43837131 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 43837131 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel zie je gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het kapje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse toner-problemen met betrekking tot OKI 43837131 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de OKI 43837131 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de OKI 43837131 met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €307,85 excl. btw (dat is €372,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €745,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 43837131 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €186,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het plakkertje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het OKI 43837131 toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 43837131 alternatief nemen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 43837131 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je alles opnieuw assembleren. Als afronding bekijk je of de budget OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie