bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44992402 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44992402 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met geschikte webshops voor extra goedkope toners. Artikel OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) komt van pas bij het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van OKI. Een groeiend aantal verkooppunten als bijvoorbeeld Paradigit & Inkclub leveren ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€72,50
Huismerk tarief€36,25
FabrikantOKI
ModelOKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit
Seriecode44992402
Kleurzwart
Printvermogen2.500 prints
EAN-nummer5031713055389

Goedkoopste OKI 44992402 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44992402 toner is 2.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel voordelige dan in de winkel. Inktshop.nl & Paradigit zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls bieden ze ook een goedkoop huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webwinkels als 112supplies & inktknaller.nl.
  • Originele 44992402 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €72,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Times New Roman.
  • Via onze website klik je direct door naar erkende verkopers waar je probleemloos en snel 44992402 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €79,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €72,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €36,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€72,50
OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€145,00
OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €36,25
OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €72,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44992402 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Gelijk OKI 44992402 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren bovendien een uitstekend huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Bol.com, Coolblue, Blokker, Amazon, Wehkamp, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-44992402-zwart-black-toner

Originele zwarte 44992402 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt lastige storing en meldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele tonercartridges van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €72,50).

OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 44992402 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 44992402 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • De negatieve kant van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte inktproblemen in relatie tot OKI 44992402 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 44992402 met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €59,92 excl. btw (wat neerkomt op €72,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €145,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 44992402 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €36,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het kapje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is een OKI 44992402 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 44992402 alternatief gebruiken is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is voordeliger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal snel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 44992402 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Tenslotte controleer je of de nieuwe OKI inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie