bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44250722 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 44250722 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende printwinkels voor betaalbare toners. Het product OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit “echte” toners van OKI. Een groeiend aantal aanbieders als bijv. printerinktshop.nl of Go4inkt leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€112,50
Huismerk prijs€56,25
MerkOKI
SoortOKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit
Productnummer44250722
Kleur omschrijvingmagenta
Printvermogen2.500 prints
EAN5031713044581

Goedkoopste OKI 44250722 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 44250722 toner is 2.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & Office Centre zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Doorgaans bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl.
  • Originele 44250722 inkt toners koop je vanaf €112,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alslage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ecofont & Brush Script.
  • Via deze site klik je direct door naar geschikte verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 44250722 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €123,75. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €112,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €56,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€112,50
OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€225,00
OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €56,25
OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €112,50
Prijstabel voor de 44250722 tonercartridge (roze / rood) in maart 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 44250722 inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hebben normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
  • Grote nationale winkels als Coolblue, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Erkende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-44250722-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44250722 inkt van OKI kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €112,50).

OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van goedkope merken. Het 44250722 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 44250722 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van OKI geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het lipje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante printproblemen m.b.t. OKI 44250722 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een OKI 44250722 met kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €92,98 excl. btw (dat maakt €112,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €225,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 44250722 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €56,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het plakkertje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en neem de printkop onder handen.

Is een OKI 44250722 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 44250722 alternatief aanschaffen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 44250722 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als check bekijk je of de nieuwe OKI inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie