bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459370 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 43459370 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je toonaangevende winkels voor verrassend goedkope toners. Het patroon OKI 43459370 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van OKI. Velerlei inktshops als o.a. printerinktshop.nl en printershop verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€82,50
Huismerk verkoopprijs€41,25
FabrikantOKI
TypeOKI 43459370 toner magenta
Serienummer43459370
Kleurmagenta
Intensiteit2.500 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste OKI 43459370 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43459370 toner is 2.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Staples zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk voorzien ze ook in een interessant huismerk.

  • De voordeligste inkt bestel je online bij winkels als 112supplies en Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 43459370 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €82,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals conceptmodus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Garamond.
  • Via deze site vergelijk je erkende inktshops waar je eenvoudig 43459370 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 43459370 toner magenta vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €90,75. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €82,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €41,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 43459370 toner magenta originele inkt€82,50
OKI 43459370 toner magenta multipack (merk toners)€165,00
OKI 43459370 toner magenta huismerk inkt * €41,25
OKI 43459370 toner magenta huismerk duopack * €82,50
Prijsoverzicht van de 43459370 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Vandaag nog OKI 43459370 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Ons advies: kies voor een internet printshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en verkopen vaak een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Hema, Action, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
  • Grote webwinkels als Coolblue, Bol.com, Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-43459370-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 43459370 inkt van OKI bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 43459370 toner magenta originele rode toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door OKI en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het grootste nadeel van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €82,50).

OKI 43459370 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het 43459370 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • OKI 43459370 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Een minpunt van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes en printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Check of je het dopje / plastic verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Gangbare toner-problemen met de OKI 43459370 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een OKI 43459370 toner magenta toner?
De prijs van een OKI 43459370 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €68,18 excl. de btw (€82,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je zo’n €165,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 43459370 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €41,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het stukje tape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is een OKI 43459370 toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 43459370 alternatief gebruiken is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dit kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de OKI 43459370 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de rode inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar zetten. Nadien test je uit of de nagevulde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie