bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44250721 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44250721 inkt toner? Op deze webpagina bieden wij toonaangevende inktshops voor betaalbare toners. De OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit met kleurcode geel (yellow) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van OKI. Meer en meer inktwebshops als bijvoorbeeld inktknaller.nl en 112supplies faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€112,50
Huismerk tarieven€56,25
LeverancierOKI
ProductOKI 44250721 toner geel hoge capaciteit
Artikelcode44250721
Kleurengeel
Printomvang2.500 prints
EAN-code5031713044574

Goedkoopste OKI 44250721 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44250721 toner is 2.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink of Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een goed huismerk.

  • De beste inkt bestel je online bij verkooppunten zoals replacedirect of Office Centre.
  • Originele 44250721 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €112,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander minimale kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Times New Roman.
  • Via ons platform check je betrouwbare winkels waar je snel en simpel 44250721 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €123,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €112,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €56,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit originele inkt€112,50
OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€225,00
OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €56,25
OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €112,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44250721 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Snel OKI 44250721 inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en verkopen meestal een kwalitatief huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De bekende inktwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-44250721-geel-yellow-toner

Originele gele 44250721 inkt van OKI bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door OKI en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele toners van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • De schaduwkant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €112,50).

OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 44250721 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44250721 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele merkinkt.
  • De kwaliteit doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de geel inkt van OKI verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder staan de meest bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante issues aangaande OKI 44250721 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de OKI 44250721 met kleur geel (yellow) toner is ongeveer €92,98 excl. de btw (dat betekent €112,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €225,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 44250721 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €56,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en kijk of je het stukje tape verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 44250721 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 44250721 alternatief kiezen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper vergeleken met merkinkt. De prijs is goedkoper en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de OKI 44250721 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor koop je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kun je alles weer in elkaar klikken. Als check probeer je of de nieuwe OKI inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie