bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459330 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 43459330 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende webshops voor extra goedkope toners. Het artikel OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van OKI. Meerdere shops als bijv. Printabout.nl & Inktweb.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€99,50
Huismerk tarieven€49,75
FabrikantOKI
SoortOKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer43459330
Officiële kleurmagenta
Capaciteit2.500 prints
EAN-nummer5031713040552

Goedkoopste OKI 43459330 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43459330 toner is 2.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. printershop en Printabout.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een prima huismerk.

  • De voordeligste inkt bestel je online bij webshops als coolblue.nl en Paradigit.
  • Originele 43459330 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €99,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
  • Via ons platform vergelijk je geschikte aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 43459330 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €109,45. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €99,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €49,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€99,50
OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€199,00
OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €49,75
OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €99,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 43459330 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Direkt OKI 43459330 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verstrekken tevens een heel behoorlijk huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Fonq, Blokker, Bol.com, Amazon, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
oki-43459330-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 43459330 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele patronen van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €99,50).

OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het 43459330 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 43459330 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van OKI geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het kapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende problemen bij de OKI 43459330 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de OKI 43459330 met kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €82,23 excl. btw (wat neerkomt op €99,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €199,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 43459330 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €49,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een OKI 43459330 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 43459330 alternatief inkopen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De prijs is lager en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 43459330 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden neem je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je alles in elkaar zetten. Als check bekijk je of de bijgevulde OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie