bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43459324 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 43459324 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende webshops voor verrassend goedkope toners. Het artikel OKI 43459324 toner zwart met kleur zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van OKI. Een groeiend aantal webshops zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of bol.com bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€44,50
Huismerk prijzen€22,25
FabrikantOKI
ProductOKI 43459324 toner zwart
Serienummer43459324
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit2.500 prints
EAN-code5031713037958

Goedkoopste OKI 43459324 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43459324 toner is 2.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze bieden een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis voeren ze ook een goedkoop huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via aanbieders als Inkt.nl & Vikingdirect.nl.
  • Originele 43459324 inkt toners zijn te bestellen v.a. €44,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl check je de meest populaire inktshops waar je eenvoudig 43459324 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 43459324 toner zwart vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €48,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €44,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €22,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43459324 toner zwart originele inkt€44,50
OKI 43459324 toner zwart multipack (merk toners)€89,00
OKI 43459324 toner zwart huismerk inkt * €22,25
OKI 43459324 toner zwart huismerk duopack * €44,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 43459324 tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Snel OKI 43459324 inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hanteren tevens een uitmuntend huismerk.

  • Regionale winkels: Action, Handyman, Hema, Bruna, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
  • Bekende webshops als Amazon, Coolblue, Fonq, Blokker, Bol.com, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-43459324-zwart-black-toner

Originele zwarte 43459324 inkt van OKI bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 43459324 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

  • Originele patronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het ongunstige van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €44,50).

OKI 43459324 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het 43459324 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 43459324 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele producten.
  • De printkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
  • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met algemene issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte problemen met betrekking tot OKI 43459324 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de OKI 43459324 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 43459324 met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €36,78 excl. btw (€44,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je zo’n €89,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 43459324 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €22,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het OKI 43459324 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 43459324 alternatief selecteren is meestal zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Deze kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 43459324 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. In dat geval werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Als check controleer je of de bijgevulde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie