bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B0788 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Olivetti B0788 inkt toner? Op deze website bieden wij de betrouwbaarste winkels voor voordelige toners. Artikel Olivetti B0788 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Olivetti. Velerlei webshops als bijv. Mediamarkt.nl en Go4inkt verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€187,50
Huismerk vanafprijs€93,75
FabrikantOlivetti
ModelOlivetti B0788 toner cyaan
SeriecodeB0788
Kleurencyaan
Effectiviteit6.000 prints
EAN-code8020334301989

Goedkoopste Olivetti B0788 inkt kopen oktober 2021

De capaciteit van de B0788 toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. printershop & Staples zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Olivetti toners. Ze hanteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via verkooppunten zoals Inktshop.nl of Office Centre.
 • Originele B0788 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €187,50.
 • Olivetti imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar toonaangevende webshops waar je eenvoudig B0788 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Olivetti B0788 toner cyaan vergelijken
Olivetti toners zijn niet goedkoop. Dit model blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €206,25. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €187,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €93,75. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Olivetti B0788 toner cyaan originele inkt€187,50
Olivetti B0788 toner cyaan multipack (merk toners)€375,00
Olivetti B0788 toner cyaan huismerk inkt * €93,75
Olivetti B0788 toner cyaan huismerk duopack * €187,50
Geschatte prijzen van de B0788 tonercartridge (blauw) in oktober 2021. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Olivetti bestellen?

Gemakkelijk Olivetti B0788 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen vaak een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Fonq, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
olivetti-b0788-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe B0788 inkt van Olivetti kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Olivetti B0788 toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door Olivetti en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Olivetti bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €187,50).

Olivetti B0788 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van derden. Het B0788 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Olivetti B0788 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van Olivetti verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht zie je de meest gangbare toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende inktproblemen aangaande Olivetti B0788 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Olivetti B0788 toner cyaan toner?
De kostprijs van een Olivetti B0788 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is ongeveer €154,96 excl. btw (dus €187,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking selecteert kost het ongeveer €375,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer B0788 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €93,75) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Olivetti B0788 toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk B0788 alternatief proberen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper dan originele merkinkt. De verkoopprijs is lager en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Olivetti B0788 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Olivetti inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Dan kan je het patroon opnieuw vastklikken. Achteraf test je of de bijgevulde Olivetti inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie