bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1067 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Olivetti B1067 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je de meest bekende inktwebshops voor goedkope toners. Het artikel Olivetti B1067 toner geel met kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van Olivetti. Steeds meer shops zoals Vikingdirect.nl of inktcartridge store hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€54,50
Huismerk tarief€27,25
LeverancierOlivetti
ModelOlivetti B1067 toner geel
ProductcodeB1067
Kleurcodegeel
Printomvang6.000 prints
EAN8020334324612

Goedkoopste Olivetti B1067 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de B1067 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Olivetti toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij bedrijven zoals Inkt.nl en Totaalinkt.shop .
 • Originele B1067 inkt toners koop je vanaf €54,50.
 • Olivetti imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals draft mode) & overweeg een lettertype als Ryman Eco of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de meest populaire inktaanbieders waar je goedkope B1067 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Olivetti B1067 toner geel vergelijken
Olivetti toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke gele tonercartridge kent een vanafprijs van €59,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €54,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €27,25. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Olivetti B1067 toner geel originele inkt€54,50
Olivetti B1067 toner geel multipack (merk toners)€109,00
Olivetti B1067 toner geel huismerk inkt * €27,25
Olivetti B1067 toner geel huismerk duopack * €54,50
Tabel met prijzen voor de B1067 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Olivetti bestellen?

Vandaag nog Olivetti B1067 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een internet printshop. Zij hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en hebben meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Bruna, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Fonq, Wehkamp, Ebay, Blokker, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktaanbieders als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
olivetti-b1067-geel-yellow-toner

Originele gele B1067 inkt van Olivetti kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Olivetti B1067 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Olivetti en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Olivetti bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €54,50).

Olivetti B1067 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het B1067 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Olivetti B1067 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Olivetti geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bekijk je de meest bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Check of je de beschermingstape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop meteen met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Alledaagse problemen in relatie tot Olivetti B1067 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Olivetti B1067 toner geel toner?
De prijs van een Olivetti B1067 met kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €45,04 excl. de btw (dus €54,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking neemt betaal je ongeveer €109,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer B1067 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €27,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Olivetti B1067 toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk B1067 alternatief aanschaffen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is lager en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Olivetti B1067 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het patroon opnieuw assembleren. Als afronding check je of de nieuwe Olivetti inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie